Fetiţă de 10 ani, în comă după ce a fost lovită de o maşină în Arad

O fetiţă în vârstă de 10 ani este în comă, după ce a fost lovită, marţi dimineaţa, de o maşină, pe o stradă din Arad. Primele informaţii arată că victima a traversat prin loc nepermis.

267 afișări
Imaginea articolului Fetiţă de 10 ani, în comă după ce a fost lovită de o maşină în Arad

Sursa: Profimediaimages

Potrivit Poliţiei Arad, accidentul s-a produs după ce copila de 10 ani a vrut să traverseze prin loc nepermis strada.

„O fetiţă de 10 ani, din judeţul Mureş, se deplasa în pe trotuarul pietonal de pe str. Nicolaus Lenau dinspre str. Steagului şi în dreptul imobilului nr. 1 s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, moment în care a fost accidentată de un autoturism condus de un arădean de 50 ani, care se deplasa pe str. Nicolaus Lenau dinspre str. Steagului. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală gravă a minorei”, spun reprezentanţii Poliţiei Arad.

Şoferul care a produs accidentul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Fetiţa a fost preluată de echipajul SMURD şi dusă la Spitalul din Arad, în comă.

Purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Simina Roz, a declarat, pentru MEDIAFAX, că fetiţa are mai multe fracturi şi este internată în Terapie Intensivă.

„A fost diagnosticată cu fractură de craniu, de coaste, contuzie pulmonară. Este în comă, internată în Anestezie – Terapie Intensivă”, a spus Roz.

În acest caz a fost deschis un dosar penal şi se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici