Fetiţă de 13 ani, bătută de tată, găsită inconştientă la marginea unei păduri. Măsura luată împotriva bărbatului

O fetiţă de 13 ani a fost găsită inconştientă, la marginea unei păduri din Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa. Copila a fost bătută de tată pentru că nu a avut grijă de fratele ei.

2271 afișări
Imaginea articolului Fetiţă de 13 ani, bătută de tată, găsită inconştientă la marginea unei păduri. Măsura luată împotriva bărbatului

Fetiţă de 13 ani, găsită inconştientă la marginea unei păduri în Dâmboviţa. De ce a fost bătută de tatăl ei

Poliţiştii din localitatea dâmboviţeană Mătăsaru au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din Gura Şuţii că o fetiţă a fost găsită inconştientă la marginea pădurii din cartierul Ivanca.

Poliţiştii au stabilit că fata ar fi fost agresată de tată, pe motiv că nu a avut grijă de fratele ei mai mic. Copila a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte şi s-a întocmit un dosar penal pentru violenţă în familie.

Fetiţa nu a rămas internată la spital. Potrivit Poliţiei, în acest caz vor fi contactaţi reprezentanţii D.G.A.S.P.C Dâmboviţa.

Dâmboviţa. Ordin de protecţie pentru tatăl care şi-a bătut fiica

Un ordin de protecţie a fost emis pentru bărbatul care şi-a bătut fetiţa de 13 ani, găsită inconştientă la marginea unei păduri din Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa. Copila rămâne în familie. Localitatea a devenit cunoscută după ce o fetiţă de 11 ani a fost răpită şi apoi ucisă de un olandez.

Potrivit Poliţiei Dâmboviţa, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecţie provizoriu.

De asemenea, reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa şi fetiţa „au apreciat ca aceasta să rămână în familie”.

Sâmbătă seara, poliţiştii din localitatea dâmboviţeană Mătăsaru au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din Gura Şuţii că o fetiţă a fost găsită inconştientă la marginea pădurii din cartierul Ivanca. Poliţiştii au stabilit că fata ar fi fost agresată de tată, pe motiv că nu a avut grijă de fratele ei mai mic. Copila a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte şi s-a întocmit un dosar penal pentru violenţă în familie. Fetiţa nu a rămas internată la spital.

În septembrie, localitatea Gura Suţii a devenit cunoscută după ce o fetiţă de 11 ani a fost răpită şi apoi ucisă când se întorcea de la şcoală. Principalul suspect în cazul crimei, olandezul Johannes Visscher, s-a sinucis.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici