Fetiţă de 3 ani, salvată pe geam din casa unde era sechestrată de propriul tată. Filmul negocierilor la Botoşani

Un bărbat de 36 de ani şi-a sechestrat copilul în vârstă de 3 ani, în apartamentul său din Botoşani, iar mama a făcut apel la 112 din cauza comportamentului violent. O poliţistă a reuşit să intre în legătură cu individul, care i-a dat fetiţa pe geam.

610 afișări
Imaginea articolului Fetiţă de 3 ani, salvată pe geam din casa unde era sechestrată de propriul tată. Filmul negocierilor la Botoşani

Bărbatul de 36 de ani a consumat alcool şi a mers acasă, unde a început să facă scandal. Soţia şi soacra lui au reuşit să plece din casă, dar nu au putut să ia fetiţa de 3 ani.

Femeia a sunat la 112 şi mai multe echipaje din cadrul IPJ Botoşani au int4ervenit de urgenţă.

Primul care a reuşit să vorbească cu bărbatul a fost un poliţist, apoi la locul unde bărbatul ţinea sechestrat copilul a ajuns o poliţistă, Iulia Frociu.

Aceasta a reuşit să creeze o legătură, bazându-se pe faptul că pe ea o chema Iulia, iar pe bărbat Iulian.

Ea l-a convins pe individ că nu are rost să ţină copilul martor la scandal, pentru că se poate speria, aşa că, pe geamul apartamentului situat la parter, el i-a dat poliţistului feiţa.

„Nu avem faptă de lipsire de libertate pentru ca era copilul lui, în locuinţa lui şi nu a manifestat acte de violenţă sau ameninţare asupra copilului. A cooperat cu poliţiştii şi când i s-a cerut sa predea copilul, l-a predat”, a spus Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Botoşani.

Primele informaţii arată că în familia în care a izbucnit scandalul nu au fost probleme până la acest moment.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici