Video Fetiţa de 8 ani, din Buzău, a fost găsită după 18 ore de la dispariţie. Imagini dramatice | FOTO, VIDEO

Fetiţa în vârstă de 8 ani, dispărută după ce a plecat de acasă, din comuna Bisoca, din Buzău, pentru a ajunge la bunicul său a fost găsită, sâmbătă, după mai bine de 18 ore de căutări. Primele informaţii sunt că fata este în stare bună.

7599 afișări

Potrivit Poliţiei Române, Nicoleta, fetiţa în vârstă de 8 ani, dispărută vineri, în jurul orei 17.00, a fost găsită, sâmbătă, în jurul orei 11, într-o poieniţă, lângă comuna Bisoca.

Primele informaţii sunt că fetiţa este în stare bună şi nu are urme de violenţă pe corp.

Copila a fost căutată, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a plecat spre bunicul său, aflat la aproximativ 500 de metri de casă, unde cosea o fâneaţă, şi nu a mai revenit. La căutări au participat zeci de poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari, fiind folosiţi şi doi câini de urmă.

Taguri:
dispariţie,
fetiţă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici