Fina lui Emil Boc, găsită moartă în casă. Mesajul postat de soţia primarului adânceşte misterul dispariţiei

Camelia Tişe, fosta soţie a preşedintelui CJ Cluj, a fost găsită fără suflare în apartament, cauzele decesului nefiind elucidate.

4673 afișări
Imaginea articolului Fina lui Emil Boc, găsită moartă în casă. Mesajul postat de soţia primarului adânceşte misterul dispariţiei

Sursa foto: Facebook Veronica Ghilian Tişe

Fosta soţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Camelia Tişe, a fost găsită moartă, ieri dimineaţă, în propria locuinţă.

Femeia, în vârstă de 47 de ani, locuia singură într-un apartament aflat într-o clădire de birouri în care avea şi un birou notarial. Camelia Tişe a divorţat de Alin Tişe în în urmă cu şase ani, iar fiul lor locuia cu tatăl.

Soţii Tişe au fost cununaţi de Oana şi Emil Boc, primarul Clujului. Cauzele decesului Cameliei nu sunt cunoscute, iar Oana Boc a sporit misterul morţii sale.

„Dumnezeu să odihnească în pace sufletul tău frumos şi bun, atât de zbuciumat aici pe pământ, Cami dragă! Ai avut atâtea visuri! Unele s-au împlinit, altele au rămas suspendate în abisuri care te-au durut, dar pe care încercai mereu să le traversezi. Ai strălucit, ai luptat, ai suferit, ai plecat… Încă nu ştim cum!

M-ai sunat din Africa, de ziua mea, exact acum două săptămâni. Ne-am promis să ne vedem la o cafea după ce te întorci. N-a mai fost să fie…

Erai bine şi mi-ai vorbit mult de Cezar pe care îl adorai şi pe care o să-l veghezi de acum înainte din cer. Sper că acum eşti în braţele părinţilor tăi pe care îi iubeai atât de mult, plecaţi şi ei la fel de fulgerător, la fel de neaşteptat! Odihnă veşnică, dragă Cami!”, a scris, pe contul acesteia, naşa Oana Boc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici