Firea, despre cazul Herăstrău: patronii au spus că oferă un suc, nu că organizează petrecere. Jandamii, filmaţi când pleacă din mulţime VIDEO

  • Gabriela Firea, primarul Capitalei, a declarat că Poliţia nu a avut posibilitatea să intervină pentru a opri, sâmbătă seara, petrecerea din Herăstrău
  • Aceasta a mai declarat că patronul terasei a fost identificat şi va fi chemat luni la discuţii
4212 afișări
Imaginea articolului Firea, despre cazul Herăstrău: patronii au spus că oferă un suc, nu că organizează petrecere. Jandamii, filmaţi când pleacă din mulţime VIDEO

Firea, despre dezmăţul din Herăstrău: patronii au spun că oferă un suc, nu că organizează petrecere. Jandamii, FILMAŢI când pleacă din mulţime VIDEO

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a declarat că Poliţia nu a avut posibilitatea să intervină pentru a opri, sâmbătă seara, petrecerea din Herăstrău. Aceasta a mai spus că patronii terasei unde s-au adunat zeci de persoane au anunţat că oferă un suc, nu că organizează o petrecere.

„Poliţia locală, în momentul când intră într-o astfel de zonă să îi informeze pe cetăţeni ce lege ar încălca, nu există nicio posibilitate prin care acea terasă să fie închisă imediat. Nu am putut preîntâmpina pentru că au spus că vor oferi doar un suc, o apă, nu să organizeze o petrecere cu persoane foarte multe, care să nu păstreze distanţa. Am reuşit tâziu să închidem acea terasă şi să trimitem oamenii acasă”, a spus Firea la DIGI 24.    

Firea susţine că patronul terasei a fost identificat şi va fi chemat luni pentru a i se pune în vedere că legea este „pentru toată lumea”.  

Zeci de tineri s-au adunat, sâmbătă seara, pentru a petrece în Parcul Herăstrău la un party în aer liber.

Un restaurant din parc şi-a reluat activitatea şi a oferit mâncare şi băutură la pachet, dar oamenii au rămas în apropiere şi au început distracţia. 

Mai multe imagini postate pe Facebook surprind tineri care stau în picioare, adunaţi în grupuri, la una dintre terasele din parc unde muzica era dată la maxim. Atmosfera de relaxare şi vacanţă a fost prezentă însă pe tot timpul zilei în Parcul Herăstrău.

Au dansat şi au cântat ore în şir, ca să recupereze timpul pierdut în ultimele două luni, când restricţiile impuse de apariţia coronavirusului i-au ţinut în case.

La petrecerea de seara, niciunul dintre tinerii filmaţi nu purta mască, iar între ei nu se păstrau regulile privind distanţarea socială, de altfel greu de menţinut în timpul unei petreceri. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici