Firea: Dorim să amenajăm grădini de legume şi zarzavaturi pe lângă şcoli şi gradiniţe

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, vineri, că vrea ca, împreună cu specialiştii de la Ministerul Agriculturii, să amenajeze pe lângă şcoli şi grădiniţe grădini de legume şi zarzavaturi, care să fie folosite în cantinele şcolare.

1119 afișări
Imaginea articolului Firea: Dorim să amenajăm grădini de legume şi zarzavaturi pe lângă şcoli şi gradiniţe

Firea: Dorim să amenajăm grădini de legume şi zarzavaturi pe lângă şcoli şi gradiniţe

„Am spus şi ne vom ţine de cuvânt, că pe lângă cele mai multe şcoli şi gradiniţe dorim, împreună cu specialişti de la Ministerul Agriculturii, să amenajăm grădini de legume şi zarzavaturi care să fie folosite în cantinele şcolare astfel încât copiii noştri să mănânce sănătos. Este foarte important, un obiectiv ambiţios dar îl ducem până la capăt”, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Anunţul a fost făcut la prezentarea bilanţului la un an de mandat la Primăria Capitalei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici