Firea: Şapte creşe şi grădiniţe sociale şi-au deschis porţile

  • Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, luni, deschiderea a şapte creşe şi grădiniţe sociale în Capitală,
  • Firea spune că au fost luate toate măsurile necesare pentru protejarea copiilor în perioadă de pandemie.
211 afișări
Imaginea articolului Firea: Şapte creşe şi grădiniţe sociale şi-au deschis porţile

Firea: Şapte creşe şi grădiniţe sociale şi-au deschis porţile

„Începând de astăzi (luni – n.r.) şapte din cele 12 creşe şi grădiniţe sociale administrate de Primăria Capitalei şi-au deschis porţile pentru cei mici. Atât părinţii, bunicii, cât şi copiii au aşteptat foarte mult acest moment. Pentru a nu-i pune în pericol nici pe copii, nici pe cadrele care îi îngrijesc, s-au luat toate măsurile care sunt valabile în această perioadă”, a declarat Gabriela Firea.

Ea a precizat că majoritatea activităţilor se vor desfăşura în exterior.

La rândul său, directorul Direcţiei de Asistenţă Socială, Cosmina Simiean, a menţionat că au fost respectate timp de trei săptămâni toate procedurile.

„Conceptul nostru pe care îl aplicăm prin educaţie prin joc este în continuare aplicat. În cadrul creşelor nostre se păstrează distanţa de 4,5 metri. Nu se mai folosesc sălile de mese, ci se foloseşte contextul de sală multifuncţională. Fiecare copil are propriul lui set de rechizite. Grupele ies pe rând în curte, există o programare””, a spus Simiean.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici