Fiul fostului şef al Seviciului Arme din Poliţia Capitalei, prins când transporta 14.000 de cartuşe

Fiul lui Constantin Grumezescu, fost şef al Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice din Poliţia Capitalei, a fost ridicat, joi, de poliţiştii şi dus la audieri după ce a fost prins în trafic când transporta 14.000 de cartuşe, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

3617 afișări
Imaginea articolului Fiul fostului şef al Seviciului Arme din Poliţia Capitalei, prins când transporta 14.000 de cartuşe

Fiul fostului şef al Seviciului Arme din Poliţia Capitalei, prins când transporta 14.000 de cartuşe

În urma unui control de rutină, bărbatul a fost depistat în trafic în timp ce, împreună cu altcineva, trasporta cu maşina 14.000 de cartuşe, anunţă Poliţia Capitalei. Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba de Andrei Grumezescu, fiul lui Constantin Grumezescu, fost şef al Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice din Poliţia Capitalei.

Muniţia aparţine unei societăţi comerciale specializată în comerţul cu arme şi muniţii, dar care nu este autorizată pentru operaţiuni de transport.

Cazul a fost preluat de Serviciul Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, cei doi fiind duşi la poliţie pentru audieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici