Fiul jurnalistului Sorin Roşca Stănescu, implicat într-un accident rutier

Mircea Stănescu, fiul jurnalistului Sorin Roşca Stănescu, a fost audiat, duminică, de poliţişti, în legătură cu un accident produs cu o zi în urmă în zona Barbu Văcărescu din Capitală, unde maşina înmatriculată pe numele său a accidentat mortal un bărbat.

389 afișări
Imaginea articolului Fiul jurnalistului Sorin Roşca Stănescu, implicat într-un accident rutier

Fiul jurnalistului Sorin Roşca Stănescu, implicat într-un accident rutier

Potrivit unor surse judiciare, Mircea Stănescu a fost audiat, duminică, în jurul orei 11.00, la sediul Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei, după care a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru recoltarea de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mircea Stănescu le-a declarat poliţiştilor că nu el se afla la volanul maşinii în momentul producerii accidentului în urma căruia şi-a pierdut viaţa un bărbat care traversa strada pe trecerea de pietoni.

Conform surselor citate, există martori care afirmă că imediat după accident de la volanul autoturismului Mercedes ar fi coborât un bărbat, dar poliţiştii care au sosit la locul accidentului au găsit acolo o femeie care a susţinut că ea conducea maşina.

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, sâmbătă, după ce a fost lovit de un autoturism Mercedes aparţinând fiului jurnalistului Sorin Roşca Stănescu, poliţiştii încercând să identifice victima, în condiţiile în care faţa i-a fost distrusă.

Accidentul în care a fost implicat autoturismul cu numărul B 81 SNT, înmatriculat pe numele lui Mircea Stănescu, a avut loc sâmbătă, în jurul orei 17.45, poliţiştii având suspiciuni că fiul jurnalistului s-ar fi aflat la volanul maşinii, deşi accidentul a fost asumat de o femeie.

Victima - un bărbat în vârstă de 40-45 de ani - traversa strada Cpt. Av. Alexandru Şerbănescu, în dreptul intersecţiei cu strada Căpâlna, în zona indicatoarelor de trecere pentru pietoni şi pe marcajul pietonal, moment în care a fost lovită de autoturismul Mercedes.

Martori ai accidentului au chemat ambulanţa şi le-au declarat poliţiştilor că la volan se afla un bărbat, şi nu o femeie.

Un echipaj SMURD de la Spitalul Floreasca a ajuns imediat la locul accidentului, însă victima decedase, astfel că au chemat persoanalul de la IML.

"La momentul la care echipa de cercetare a ajuns la faţa locului a fost găsit autoturismul implicat în accident, iar la volan se afla o femeie de 38 de ani, din Bucureşti. În timpul cercetărilor au fost identificate persoane care urmează să fie audiate în vederea stabilirii împrejurările producerii accidentului", preciza Poliţia Capitalei.

Femeia a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind "zero" şi a fost dusă la INML, unde i s-au recoltat două probe de sânge.

În acest caz a fost întocmit dosar de cercetare, care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Penale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a municipiului Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici