Fiul şefului Vămii Porţile de Fier I, care a tras cu arma şi a avariat şase maşini, a fost arestat

Fiul şefului Vămii Porţile de Fier I, care a tras 16 focuri cu arma tatălui său, avariind şase maşini şi balconul unui imobil din Drobeta Turnu Severin, a fost arestat preventiv, miercuri, sub acuzaţiile de distrugere şi uz de armă fără drept.

259 afișări
Imaginea articolului Fiul şefului Vămii Porţile de Fier I, care a tras cu arma şi a avariat şase maşini, a fost arestat

Fiul şefului Vămii Porţile de Fier I, care a tras cu arma şi a avariat şase maşini, a fost arestat (Imagine: Viorel Dudau/Mediafax Foto)

Miercuri după-amiază, Judecătoria Drobeta Turnu Severin a decis arestarea pentru 29 de zile a lui Titu Alexandru Neţoiu.

Sentinta nu este definitivă şi a fost atacată deja cu recurs de către avocatul tânărului.

Titu Alexandru Neţoiu, în vârstă de 23 de ani, este acuzat că a tras, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 16 focuri cu arma tatălui său, o armă de tir cu glonţ, calibru 5,6 milimetri, de pe balconul apartamentului în care locuia, avariind şase autoturisme, dintre care unul în mers, dar şi balconul unui imobil aflat la etajul al patrulea al unui bloc de pe strada Constantin Brâncoveanu din Drobeta Turnu Severin.

Potrivit poliţiştilor, tatăl tânărului, şeful Vămii Porţile de Fier I, deţine permis de port armă din anul 1994, iar ultimul examen medical pentru prelungirea sa a fost făcut în anul 2009.

Tânărul a fost găsit de poliţişti într-o localitate din judeţul Dolj şi şi-a recunoscut fapta în faţa oamenilor legii, find vorba despre fiul şefului Vămi Porţile de Fier I.

"În cursul zilei de azi (n.r. - luni) au fost înregistrate mai multe dosare pentru distrugere. Un tânăr de 23 de ani, Neţoiu Titu Alexandru, a folosit fără drept o armă, trăgând spre mai multe maşini. A fost afectat şi un apartament în care s-au găsit urme de focuri de armă, dar şi o maşină în care se aflau doi pasageri şi şoferul", afirma, luni seară, purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Drobeta Turnu Severin, Iulian Odină.

El a precizat că în urma incidentului şapte părţi au fost vătămate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici