Flăcările i-au scos din case pe locuitorii unui bloc din Roman. O femeie şi copiii săi au avut nevoie de îngrijiri

  • Zece oameni au ieşit din apartamente şi cinci au fost evacuaţi, duminică, în urma unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la parter, în oraşul Roman, judeţul Neamţ.
  • Proprietara apartamentului în care a avut loc incendiul şi copiii ei au avut nevoie de îngrijiri medicale.
276 afișări
Imaginea articolului Flăcările i-au scos din case pe locuitorii unui bloc din Roman. O femeie şi copiii săi au avut nevoie de îngrijiri

Mediafax FOTO

Potrivit ISU Neamţ, incendiul s-a produs la un apartament din municipiul Roman.

Incendiul s-a manifestat în interiorul unei camere dintr-un apartament situat la parterul unui bloc.

„Până la sosirea forţelor de intervenţie aproximativ 10 de persoane din bloc s-au autoevacuat. Locatara apartamentului împreună cu cei doi copii s-au autoevacuat. Femeia în vârstă de 30 de ani a suferit uşoare arsuri la nivelul unei mâini. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la paramedici la locul evenimentului, refuzând transportul la spital”, au anunţat reprezentanţii ISU Neamţ.

Pompierii au evacuat încă cinci de persoane.

În urma incendiului au ars bunurile din interiorul camerei.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici