Flori în schimbul biletelor la Filarmonica Sibiu. Ce plante pot aduce iubitorii de cultură pentru a intra la spectacole

  • Începutul primăverii este marcat la Filarmonica Sibiu prin campania „O floare pentru Thalia”.
  • Toţi cei care vor aduce o muşcată sau o petunie curgătoare vor primi bilete gratuite la unul din spectacolele programate în luna martie.
1167 afișări
Imaginea articolului Flori în schimbul biletelor la Filarmonica Sibiu. Ce plante pot aduce iubitorii de cultură pentru a intra la spectacole

Flori în schimbul biletelor FOTO Filmarmonica de stat din Sibiu/Facebook

Cu ajutorul comunităţii locale, spectatori sau agenţi economici, faţada şi terasele Sălii Thalia din Sibiu vor fi împodobite cu muşcate şi petunii curgătoare. În schimbul florilor, spectatorii vor primi bilete gratuite la evenimentele organizate de Filarmonica Sibiu.

Programul cultural propus pentru martie este pe măsură: 10 evenimente muzicale, toate gândite pentru a sărbători primăvara, dragostea şi, desigur, femeile. 

„Pornind de la liderul spiritual al Filarmonicii Sibiu – Thalia – muza din mitologia greacă, fiică a lui Zeus, care în traducere însemană <cea veselă, cea înfloritoare>, am propus comunităţii sibiene acest proiect prin care fiecare din noi poate fi parte a renaşterii şi înfloririi spaţiului cultural local. Din 1 martie, fiecare sibian care va aduce o muşcată sau o petunie curgătoare va primi în loc un bilet pentru unul din evenimentele organizate de Filarmonica Sibiu în luna martie. Florile vor împodobi terasele şi faţada Sălii, contribuind astfel – asemeni Thaliei – la transformarea acestui spaţiu într-unul vesel şi înfloritor”, au transmis organizatorii.

Proiectul „O floare pentru Thalia” este realizat în parteneriat cu Teatrul Naţional Radu Stanca din Sibiu şi Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ilie Micu”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici