Florin Secureanu a fost arestat. Fostul manager al Spitalului „Malaxa”, condamnat la 3 ani de închisoare

Fostul manager al Spitalului „Nicolae Malaxa” Florin Secureanu, condamnat definitiv la 3 ani şi 8 luni de închisoare prin decizia Curţii de Apel Bucureşti, a fost găsit acasă, în localitatea Jibou, judeţul Sălaj şi a fost dus în Penitenciarul Satu Mare.

614 afișări
Imaginea articolului Florin Secureanu a fost arestat. Fostul manager al Spitalului „Malaxa”, condamnat la 3 ani de închisoare

Florin Secureanu a fost arestat. Fostul manager al Spitalului „Malaxa”, condamnat la 3 ani de închisoare

Poliţia Sălaj a transmis, luni seara, că Secureanu a fost găsit acasă, în Jibou.

„Astăzi, 8 mai, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au primit un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat, de 58 de ani. Curtea de Apel Bucureşti a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare, în regim de detenţie, pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, sentinţă rămasă definitivă prin decizia din 8 mai 2023. În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, bărbatul a fost depistat, în urmă cu o oră, la locuinţa sa din localitatea Jibou”, transmite Poliţia Sălaj.

Florin Secureanu a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Sălaj, apoi va fi transferat la Penitenciarul Satu Mare, pentru executarea pedepsei.

Florin Secureanu, fost director al Spitalului „Malaxa” din Capitală a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la 3 ani şi 8 luni de închisoare pentru plăţi nelegale din fondurile unităţii medicale.

Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.

Florin Secureanu fusese condamnat anterior de Tribunalul Bucureşti la o 5 ani şi 10 luni de închisoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici