Foc de armă pe străzile unui oraş din România. Un bărbat a tras cu pistolul spre maşina unei persoane cu care a avut un conflict

  • Un bărbat a tras cu pistolul lângă maşina unei persoane cu care a avut un conflict
  • Incidentul a avut loc noaptea trecută în oraşul Tecuci din judeţul Galaţi
  • Bărbatul care a folosit pistolul este cercetat penal
817 afișări
Imaginea articolului Foc de armă pe străzile unui oraş din România. Un bărbat a tras cu pistolul spre maşina unei persoane cu care a avut un conflict

Un bărbat a tras cu pistolul spre maşina unei persoane cu care a avut un conflict

S-a tras cu pistolul noaptea trecută la Tecuci. Un conflict spontan izbucnit pe stradă s-a încheiat cu ameninţări şi cu un foc de armă. Un bărbat a tras cu pistolul în apropierea maşinii persoanei cu care s-a certat. Incidentul s-a produs în faţa unui restaurant.

„Sesizarea a fost primită la miezul nopţii. Un bărbat de 48 de ani a sesizat faptul că cineva a tras cu pistolul asupra maşinii care se afla pe strada Unirii, din oraşul Tecuci. El îşi comandase o pizza şi a intrat în conflict cu câteva persoane care se aflau pe terasa pizzeriei. Unul dintre bărbaţii de la masă l-a ameninţat cu un pistol şi a tras un foc de pistol în plan vertical. Agresorul a fost identificat, are 28 de ani, este din Tecuci şi deţine legal pistolul cu proiectil de cauciuc. Este o armă neletală supusă autorizării”, a declarat, la solicitarea MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Bărbatul care a folosit pistolul este cercetat penal pentru uz de armă fără drept şi ameninţare. Pistolul a fost ridicat de poliţişti pentru continuarea cercetărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici