Foc de tabără, hamam, berbecuţ la proţap, barbeque şi schi, de 1 Mai, în staţiuni din Valea Prahovei

Gradul de ocupare, de 1 Mai, în staţiunile de pe Valea Prahovei este de peste 80%, unele unităţi fiind complet ocupate. Turiştii sunt aşteptaţi cu aer curat, barbeque sau bere, iar anul acesta, la Sinaia, de 1 Mai se schiază, transmite corespondentul MEDIAFAX.

569 afișări
Imaginea articolului Foc de tabără, hamam, berbecuţ la proţap, barbeque şi schi, de 1 Mai, în staţiuni din Valea Prahovei

Foc de tabără, hamam, berbecuţ la proţap, barbeque şi schi, de 1 Mai, în staţiuni din Valea Prahovei (Imagine: Ghiţă Porumb/ Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova, turiştii au rezervat deja în proporţie de peste 80% spaţiile de cazare.

”Judeţul Prahova este din nou o atracţie de top pentru turiştii care au rezervat deja în proporţie de peste 80% spaţiile de cazare, unele unităţi fiind complet ocupate. Majoritatea pachetelor speciale pentru această minivacanţă sunt de 2 şi 3 nopţi pornind de la 356 lei până la 630”, arată APDT.

La o vilă de cinci stele din Sinaia, un sejur de 1 Mai, care cuprinde 3 nopţi de cazare, cină barbeque, foc de tabară, vin fiert şi ţuică fiartă costă de la 1.440 lei la 2.520 lei, pentru două persoane, în funcţie de tipul camerei. În plus, turiştii au un cadou surpriză, dar şi acces gratuit la centrul SPA, cu hamam, saună uscată şi jacuzzi exterior.

Un hotel de trei stele din Sinaia organizează sejurul "1 Mai muncitoresc!". Pachetul costă 860 de lei, pentru două persoane, pentru trei nopţi. Turiştii vor avea dejun barbeque în data de 10 aprilie în aer liber, cu berbecuţ la proţap şi preparate specifice acestei sărbători, dar şi un program artistic diversificat, cu muzică live. Pentru copiii până la 7 ani cazarea este gratuită în aceeaşi cameră cu părinţii şi toate serviciile de masă sunt incluse, dacă nu se solicită pat suplimentar şi loc la masă. În cazul în care se solicită loc la masă, suplimentul este în valoare de 215 lei de persoană.

La un hotel de 3 stele din Buşteni sejurul de 1 Mai, care cuprinde trei nopţi de cazare, costă 340 de lei de persoană. Pachetul include cina în 29 aprilie, iar copiii până la 6 ani au gratuitate la cazare şi mic dejun, iar pentru cei cu vârstă cuprinsă între 6 şi 14 şi ani se achită 50% din valoarea unui pachet.

De asemenea, o vilă din Buşteni îi aşteaptă pe turişti să vină cu prietenii la un grătar, la poalele Caraimanului. Sejurul costă 390 de lei de persoană, iar din ofertă fac parte un grătar la terasa vilei cu “mititei rotofei şi pufoşi, cârnăciori delicioşi, cărniţă de purcel şi pulpiţe de pui, cartofi rumenţi la jar şi legume delicioase aburinde”. Tot de aici se pot face, contra cost, excursii cu maşini de teren.

La Azuga, la un hotel de trei stele, de 1 Mai turiştii trebuie să plătească 420 de lei, pentru două persoane.

Potrivit APDT, în Sinaia, pe pârtiile de altitudine încă se schiază, iar instalaţiile de transport pe cablu funcţionează la capacitate maximă.

“Surpriza momentului o reprezintă faptul că încă se poate schia pe anumite porţiuni, precum Valea Dorului şi Valea Soarelui. Instalaţiile de transport pe cablu funcţionează la capacitate maximă, iar turiştii sunt aşteptaţi pe pârtie”, arată Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici