Focar nou de coronavirus în România: 5 migranţi din Sri Lanka au fost depistaţi pozitiv

  • Un nou focar de coronavirus a fost depistat în localitatea Tărtăşeşti, judeţul Dâmboviţa
  • 5 cetăţeni srilankezi au fost depistaţi pozitiv
  • Alte 27 de persoane au fost băgate în carantină
4606 afișări
Imaginea articolului Focar nou de coronavirus în România: 5 migranţi din Sri Lanka au fost depistaţi pozitiv

NEWS ALERT Focar nou de coronavirus în România: 5 migranţi din Sri Lanka au fost depistaţi pozitiv

Un nou focar de coronavirus a fost depistat în România. Este vorba despre o serie de îmbolnăviri depistate la o firmă din localitatea Tărtăşeşti, judeţul Dâmboviţa. Potrivit DSP, 5 cetăţeni veniţi din Sri Lanka au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Alte 27 de persoane au fost băgate în carantină.
 
"Începând cu data de 28 aprilie 2020, la o societate comercială cu sediul în localitatea Tărtăşeşti, este în evoluţie un focar de colectivitate cu cinci cazuri confrimate până la acest moment, toţi cetăţeni din Sri Lanka. Aceste cazuri au generat un număr de 27 de persoane aflate în contact direct, care au fost introduse în autoizolare la domiciliu împreună cu membrii familiilor lor", a notat DSP Dâmboviţa într-un comunicat.
 
Potrivit DSP, firma a fost amendată cu 20.000 lei pentru nerespectarea măsurilor speciale pentru prevenirea îmbolnăvirilor.
 
La nivelul judeţului Dâmboviţa, DSP anunţă că a efectuat 1.019 testări, 112 pacienţi fiind diagnosticaţi pozitiv. 7 persoane au decedat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici