Focuri de armă după o şicanare în trafic, la Craiova: O persoană a fost rănită/ Agresorul, căutat

O persoană a fost rănită, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Craiova, după ce asupra maşinii în care era au fost trase focuri de armă dintr-o altă maşină. Cele două vehicule s-au şicanat în trafic, iar acum agresorul este căutat.

3165 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă după o şicanare în trafic, la Craiova: O persoană a fost rănită/ Agresorul, căutat

Focuri de armă după o şicanare în trafic, la Craiova. Agresorul, căutat

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi că pe o stradă din Craiova au fost trase focuri de armă, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

La faţa locului, poliţiştii au găsit o maşină avariată, stabilind că şoferul acesteia s-ar fi şicanat în trafic cu un alt şofer,iar între cele două vehicule a avut loc o coliziune. După coliziune, unul dintre pasagerii uneia dintre maşini ar fi tras cu un pistol 3 focuri de armă către cealaltă maşină.

În urma incidentului, o persoană a mers la spital pentru îngrijiri medicale, având o plagă împuşcată la antebraţul stâng.

Agresorul este căutat de poliţişti,care au un cerc de suspecţi.

”În afara sediului Secţiei 2 Politie Craiova, unde se aflau rudele persoanei împuşcate, ar mai fi avut loc un incident. Doi bărbaţi, care nu aveau legătură cu primul eveniment şi care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, au proferat injurii şi expresii jignitoare la adresa acestora, fără un motiv concret. De asemenea, au fost aruncate şi sticle în direcţia persoanelor respective, fără a exista însă victime. Cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul secţiei, unde le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, conform legii 61/1991”, adaugă reprezentanţii IPJ Dolj.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici