Focuri de armă în Capitală, pentru prinderea a doi bărbaţi care au furat o maşină

Poliţiştii bucureşteni au prins doi bărbaţi care au furat un autorism Dacia, după ce i-au urmărit în trafic aproximativ 30 de minute, pentru reţinerea unuia dintre ei fiind nevoiţi să tragă mai multe focuri de avertisment în plan vertical, potrivit Poliţiei Capitalei.

214 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă în Capitală, pentru prinderea a doi bărbaţi care au furat o maşină

Focuri de armă în Capitală, pentru prinderea a doi bărbaţi care au furat o maşină (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Cei doi bărbaţi au mers, marţi seară, cu o maşină Volskwagen pe o strada din Sectorul 6 al Capitalei pe care era parcat autoturismul Dacia. Unul dintre aceştia, după ce a verificat mai multe maşini parcate în zonă, a reuşit să deschisă portiera autoturismului Dacia, prin metoda "chei potrivite", şi a plecat cu acesta, fiind urmat de al doilea suspect, aflat la volanul Volskwagenului, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Imediat după ce bărbatul a furat autoturismul, poliţiştii bucureşteni au plecat în urmărirea lui, iar după aproximativ 30 de minute, când şi-au dat seama că nu pun în pericol siguranţa celorlalţi şoferi aflaţi în trafic, au blocat atât autoturismul furat, cât şi pe cel care îl însoţea.

Unul dintre cei doi suspecţi a coborât din autoturism şi a încercat să fugă, poliţiştii fiind nevoiţi să tragă mai multe focuri de avertisment în plan vertical pentru prinderea şi imobilizarea acestuia.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, cei doi suspecţi, Laris Sandu Tudor şi Dănuţ Marian Vintilă, erau supravegheaţi de anchetatori de mai multă vreme întrucât erau suspectaţi că se ocupă cu furtul de autoturisme Dacia model vechi.

Sursele citate au precizat că poliţiştii au tras nouă focuri de avertisment pentru a-l prinde pe Laris Sandu Tudor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici