Fost ministru al Culturii, despre protestul din Piaţa Victoriei: Aceşti demenţi ne pun tuturor sănătatea în pericol

  • Aproximativ 200 de persoane au protestat, vineri, în faţa Guvernului
  • Theodor Paleologu a reacţionat, după protestul din Piaţa Victoriei
  • Paleologu: Aceşti demenţi ne pun tuturor viaţa în pericol
3513 afișări
Imaginea articolului Fost ministru al Culturii, despre protestul din Piaţa Victoriei: Aceşti demenţi ne pun tuturor sănătatea în pericol
Theodor Paleologu, diplomat şi fost ministru al Culturii, critică dur organizarea protestului de vineri din Piaţa Victoriei.
 
„Din păcate, aceşti demenţi ne pun tuturor sănătatea şi viaţa în pericol”, a scris Theodor Paleologu, pe Facebook.
 
Acesta a candidat la alegerile prezidenţiale de anul trecut, din partea Partidului Mişcarea Populară. Contracandidatul său, Bogdan Stanoevici, a fost prezent la evenimentul de vineri.
 
Aproximativ 200 de oameni au protestat în faţa Guvernului, împotriva măsurilor luate de autorităţi pentru prevenirea răspândirii cu noul coronavirus. Oamenii sunt nemulţumiţi de îngrădirea drepturilor. Jandarmeria a intervenit, iar două persoane au fost reţinute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici