FOTO | Fostă fabrică de mobilă din Târgu Neamţ, în care funcţionau trei firme, distrusă de un incendiu

Aproape 40 de pompieri cu cinci autospeciale au intervenit, luni dimineaţa, pentru stingerea unui incendiu la o fostă fabrică de mobilă din Târgu Neamţ, desfiinţată după Revoluţie, în care în ultimii ani şi-au desfăşurat activitatea trei operatori economici.

560 afișări
Imaginea articolului FOTO | Fostă fabrică de mobilă din Târgu Neamţ, în care funcţionau trei firme, distrusă de un incendiu

FOTO | Fostă fabrică de mobilă din Târgu Neamţ, în care funcţionau trei firme, distrusă de un incendiu

Clădirea a fost distrusă de flăcările puternice. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ au declarat că incendiul la fosta fabrică de mobilă a fost anunţat târziu, iar când au ajuns pompierii flăcările erau mult prea mari, fiind vizibile de la depărtare.

”Incendiul a izbucnit la o fostă fabrică de mobilă din Târgu Neamţ, care a a fost vândută după Revoluţie şi acum erau trei proprietari cu diverse obiecte de activitate. Un atelier de croitorie, un spaţiu de depozitate, unul dintre proprietari avea un depozit de materiale de construcţii. Folosea o parte sau o încăpere ca zonă administrativă, avea calculatoare, ţinea de contabilitate. Nu ştim încă destinaţia celui de-al treilea spaţiu, la un moment dat fusese închiriat, se pare, inclusiv la un partid”, potrivit ISU Neamţ.

Pentru stingerea incendiului au intervenit, timp de cinci ore, 38 de pompieri, ofiţeri şi subofiţeri, cu cinci autospeciale.

Suprafaţa clădirii era circa 2.000 de metri pătraţi, fiind afectată în totalitate.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii lichidează ultimele mici focare, iar apoi o parte din echipaje vor rămâne să supravegheze zona.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici