Fostul director al publicaţiei Atac, audiat la DNA

Fostul director al publicaţiei Atac la persoană Mihai Ghezea, pus sub învinuire în dosarul OTV, s-a prezentat, joi, la Direcţia Naţională Antuicorupţie, unde este audiat patronul postului de televiziune, Dan Diaconescu, acuzat de şantaj.

20 afișări
Imaginea articolului Fostul director al publicaţiei Atac, audiat la DNA

Fostul director al publicaţiei Atac, audiat la DNA (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Patronul postului Dan Diaconescu s-a prezentat, joi dimineaţa, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), unde a fost citat pentru a fi audiat în legătură cu o nouă acuzaţie de şantaj, faptă reclamată, în 2005, de un om de afaceri.

Dan Diaconescu a declarat, la intrarea în sediul DNA, că "se doreşte să i se pună un pumn în gură", "în drumul său către Preşedinţie", iar toate acezuaţiile din ultimii 15 ani, soluţionate cu NUP (neînceperea urmăririi penale-n.r.), sunt "dezgropate" şi este "scos automat vinovat".

Miercuri, anchetatorii DNA au făcut o percheziţie la sediul OTV din cartierul Militari, unde au ridicat toate contractele acestei societăţi încheiate în 2005, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Tot miercuri a fost pus sub învinuire în acest dosar fostul director al publicaţiei Atac la persoană Mihai Ghezea, iar Dan Diaconescu a fost acuzat de o nouă infracţiune de şantaj, au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici