Fostul director economic al Chimcomplex Râmnicu Vâlcea s-a sinucis

  • Bărbatul a fost găsit spânzurat în curtea casei sale din Râmnicu Vâlcea
  • Alin Smeu avea 49 de ani, iar la începutul acestui an şi-a dat demisia din funcţia de director economic al Chimcomplex Râmnicu Vâlcea
  • Poliţiştii n-au găsit niciun bilet în care bărbatul să-şi explice gestul
15594 afișări
Imaginea articolului Fostul director economic al Chimcomplex Râmnicu Vâlcea s-a sinucis

Fostul director economic al Chimcomplex Râmnicu Vâlcea s-a sinucis

Fostul director economic al Chimcomplex Râmnicu Vâlcea, Alin Smeu, şi-a pus capăt zilelor luni. Bărbatul s-a spânzurat de un cireş, în curtea casei sale din Râmnicu Vâlcea.

Medicii care au ajuns la faţa locului l-au găsit fără suflare. Nimeni nu-şi explică gestul bărbatului. Până în acest moment, nu a fost găsit niciun bilet de adio.

Alin Smeu avea 49 de ani şi a lucrat  la Oltchim Râmnicu Vâlcea din anul 1995, imediat după ce a absolvit Facultatea de  Ştiinţe Economice din Craiova. Din 2012 până în 2018, a fost director economic al Oltchim.

În 2018, societatea Oltchim a fost preluată de Chimcomplex, iar Alin Smeu a rămas pe postul de conducere în noua societate. La începutul acestui an, el şi-a dat demisia din  funcţia de director economic. Potrivit unor surse locale, bărbatul ar fi avut probleme de sănătate, iar în ultima vreme a avut mai multe perioade de concediu medical.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici