Fostul poliţist din Vaslui reţinut pentru trafic de minore a fost arestat

Fostul poliţist din Vaslui care a fost reţinut, miercuri, pentru trafic de minore a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de către Tribunalul Vaslui.

58 afișări
Imaginea articolului Fostul poliţist din Vaslui reţinut pentru trafic de minore a fost arestat

Fostul poliţist din Vaslui reţinut pentru trafic de minore a fost arestat (Imagine: Shutterstock)

Reţinut iniţial pentru 24 de ore de către procurorii vasluieni ai Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, fostul agent de poliţie Alin Remus Patrichi a primit, joi, mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile sub acuzaţia de trafic de persoane.

"Magistraţii Tribunalului Vaslui au considerat ca fondată propunerea de arestare făcută de procurori, în baza probelor administrate în dosarul de cercetare penală. Pe perioada celor 29 de zile de arest preventiv, Alin Remus Patrichi va rămâne în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui", a declarat Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

În faţa instanţei Tribunalului Vaslui, fostul agent de poliţie nu a recunosc acuzaţiile care i-au fost aduse de procurorii DIICOT şi a anunţat că va înainta recurs la Curtea de Apel Iaşi împotriva măsurii de arestare preventivă.

Alin Remus Patrichi a fost dat afară din Poliţie în septembrie 2010, după ce a apărut pe internet în fotografii în care ţinea arma din dotare la tâmpla unei tinere, scene care s-au consumat într-un restaurant din Vaslui în timp ce agentul de Poliţie se afla în timpul serviciului.

Miercuri, Patrichi a fost reţinut de către procurorii DIICOT sub acuzaţia că racola minore pe care le plasa inclusiv poliţiştilor şi jandarmilor din Vaslui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici