FOTO: 15 vagoane ale unui tren de marfă au deraiat în judeţul Olt. Trei trenuri de călători, anulate

  • Circulaţia feroviară este oprită pe magistrala 900, între Stoeneşti şi Drăgăneşti-Olt, judeţul Olt
  • În cursul nopţii, un tren marfar cu 37 de vagoane încărcate cu cereale a deraiat
  • Trei trenuri de călători au fost anulate
4966 afișări
Imaginea articolului FOTO: 15 vagoane ale unui tren de marfă au deraiat în judeţul Olt. Trei trenuri de călători, anulate

FOTO: 15 vagoane ale unui tren de marfă au deraiat în judeţul Olt. Trei trenuri de călători, anulate

Potrivit Infotrafic, trenul marfar circula pe ruta Craiova – Bucureşti Nord şi ce avea în componenţă 37 de vagoane încărcate cu cereale, din care 15 au deraiat.

Cinci vagoane s-au răsturnat şi pe celălalt fir de mers, motiv pentru care traficul feroviar este întrerupt în ambele sensuri de mers.

„Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite, însă pagubele materiale sunt însemnate la infrastructura feroviară”, arată Infotrafic.

Purtător de cuvânt CFR SA, Oana Brânzan, a declarat că traficul feroviar între staţiile Fărcaşele şi Dragăneşti Olt a fost închis în cursul nopţii, din cauza deraierii unei garnituri private de marfă.

„Trenul de marfă aparţine operatorului privat Constantin Grup şi avea în compunere 37 de vagoane încărcate cu cereale. Pentru asigurarea continuităţii circulaţiei feroviare pe relaţia Bucureşti - Craiova, reprezentanţii Regionalei CF Craiova asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto între staţiile Drăgăneşti Olt - Caracal”, a spus Brânzan.

Trenurile IR 1591, IR 1594 şi IR 1591, care tranzitau zona deraierii, au fost anulate luni dimineaţă, iar călătorii au fost preluaţi de trenurile IR 1822, IR 1696 şi 72-1, redirecţionate pe ruta ocolitoare prin Caracal - Piatra Olt - Goleşti - Bucureşti Nord (şi retur).

Cauzele deraierii vor fi stabilite de o comisie de specialitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici