FOTO Accident auto cu patru victime în Sibiu. Traficul a fost blocat

  • Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident produs între Şura Mică şi Ocna Sibiului
  • Au fost implicate trei maşini
1157 afișări
Imaginea articolului FOTO Accident auto cu patru victime în Sibiu. Traficul a fost blocat

FOTO Accident auto cu patru victime în Sibiu. Traficul a fost blocat

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident produs între Şura Mică şi Ocna Sibiului. Au fost implocate trei maşini, iar o victimă este încarcerată, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

„ISU Sibiu intervine de urgenţă cu următoarele forţe: două autospeciale SMURD, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de descarcerare”, conform sursei citate.

Din primele informaţii accidentul s-a produs între trei autoturisme şi sunt patru persoane implicate, dintre care una încarcerată.

„Din primele cercetari, se pare ca şoferul unui turism, în vârstă de 18 ani, in timp ce conducea spre Sibiu, a patruns pe acostamentul din dreapta, a derapat, a pierdut controlul directiei de deplasare si a patruns pe contrasens unde a intrat in coliziune cu doua turisme conduse regulamentar din sens opus. La volanul celor două maşini conduse regulamentar se aflau o femeie in varsta de 32 de ani si un barbat in varsta de 37 de ani. Toti cei implicati sunt din municipiul Sibiu”, anunţă Poliţia Municipiului Sibiu/

Mai multe persoane au fost transportate la spital, printre care şi un copil în varsta de şapte ani.

Conform Poliţiei Sibiu, traficul în zonă este blocat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici