FOTO Accident cu patru răniţi în Tulcea, pe DN 22 – E87

  • Patru persoane au fost rănite, miercuri, în urma unui accident între două maşini, pe DN 22 – E87, între Tulcea şi Babadag.
197 afișări
Imaginea articolului FOTO Accident cu patru răniţi în Tulcea, pe DN 22 – E87

Accidentul rutier s-a produs pe DN 22-E87, iar patru persoane au fost rănite.

Din primele verificări făcute de poliţiştii rutieri, se pare că un bărbat de 47 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea maşina dinspre Tulcea spre Babadag, a lovit maşina care se deplasa pe sensul opus de mers, condusă de un bărbat de 35 de ani, din Constanţa.

În urma accidentului, patru persoane au fost rănite.

Traficul rutier se desfăşoară normal la ora transmiterii ştirii.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici