FOTO: Accident în Suceava. Doi bărbaţi au murit şi un tânăr a fost rănit

Doi bărbaţi de 30 şi 61 de ani au decedat şi un tânăr a fost rănit, sâmbătă noaptea, în urma unui accident rutier produs în localitatea Clit din judeţul Suceava, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

431 afișări
Imaginea articolului FOTO: Accident în Suceava. Doi bărbaţi au murit şi un tânăr a fost rănit

Două persoane au murit într-un accident în judeţul Suceava

Accidentul s-a produs în jurul orei 0:00, când o maşină a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat în localitatea Clit din comuna Arbore, judeţul Suceava.

„Din accident au rezultat trei victime, un bărbat de 30 de ani şi unul de 61 de ani - decedaţi, şi un tânăr de 21 de ani, conştient, transportat la spital”, transmite ISU Suceava.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabilirea împrejurările şi cauzei producerii evenimentului rutier.

Bărbatul de 61 de ani a fost găsit în afara maşinii, iar poliţiştii încearcă să stabilească dacă era pasager în maşină sau pieton, în momentul producerii accidentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici