FOTO: Apel la 112, după ce un bărbat ar fi găsit explozibile într-o clădire aflată în renovare, în Capitală. Ce au găsit poliţiştii

  • Un bărbat a anunţat, vineri seara, prin apel la 112, că într-o clădire din Capitală sunt mai multe dispozitive explozibile.
  • Poliţia Capitalei a restricţionat traficul în zonă.
  • Poliţiştii au găsit, la subsolul imobilului în renovare, din Capitală, mine antipersonal.
1925 afișări
Imaginea articolului FOTO: Apel la 112, după ce un bărbat ar fi găsit explozibile într-o clădire aflată în renovare, în Capitală. Ce au găsit poliţiştii

Un bărbat ar fi găsit mai multe dispozitive explozibile într-o clădire în renovare

Potrivit Poliţiei Capitalei, un bărbat a anunţat prin apel 112 că într-o clădire aflată în reabilitare din Sectorul 1 al Capitalei a găsit mai multe dispozitive explozibile.

La faţa locului au sosit poliţişti ai Secţiei 1, dar şi cei din cadrul Brigăzii Rutiere care au restricţionat traficul în zonă.

La ora transmiterii ştirii, specialiştii Serviciului Pirotehnic din cadrul IGPR sunt la faţa locului şi fac verificări pentru a descoperi dacă apelul se confirmă.

Mine antipersonal fără încărcătură, găsite la subsolul imobilului din Capitală

Poliţiştii au găsit, la subsolul imobilului în renovare, din Capitală, unde au fost chemaţi prin apel la 112, mine antipersonal. Acestea nu aveau încărcătură explozibilă, precizează Poliţia Capitalei.

„Sunt folosite pentru exerciţii specifice. Minele au fost ridicate de specialiştii Serviciului Pirotehnic, iar poliţiştii Secţiei 1 vor continua verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care aceste dispozitive au ajuns la respectiva adresă”, anunţă Poliţia Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici