FOTO | Două persoane au ajuns la spital după ce un autobuz cu 14 călători a lovit o maşină parcată

Un autobuz cu 14 călători a lovit marţi, în comuna Brebu din judeţul Prahova, o maşină parcată, după ce a avut probleme cu o roată. O femeie şi un copil care urmau să urce în maşina lovită au ajuns la spital.

708 afișări
Imaginea articolului FOTO | Două persoane au ajuns la spital după ce un autobuz cu 14 călători a lovit o maşină parcată

FOTO | Două persoane au ajuns la spital după ce un autobuz cu 14 călători a lovit o maşină parcată

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că pompierii au intervenit pentru asigurarea zonei în urma unui accident rutier produs în comuna Brebu. Aici, un autobuz cu 14 călători a lovit o maşină parcată în faţa unui depozit de materiale de construcţii.

Două persoane, o mamă şi un copil de 6 ani, care urmau să urce în maşină, au fost rănite şi transportate la Centrul de Primiri Urgenţe Câmpina.

accident

Reprezentanţii Ambulanţei Prahova au declarat că femeia are 34 de ani şi a suferit răni la burtă şi un picior, iar copilul de 6 ani a fost lovit la picioare.

Potrivit Poliţiei Prahova, accidentul s-a produs pe DJ 214. În autobuz se aflau 14 călători, care au coborât imediat după impact şi au fost preluaţi de alt vehicul.

„Se pare că autobuzul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers pe fondul unei defecţiuni la o anvelopă şi ar fi acroşat un autoturism parcat, lângă care se aflau două persoane”, spun poliţiştii prahoveni.

Autobuzul făcea curse regulate Brebu-Câmpina.

Taguri:
autobuz,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici