FOTO Fiul împăratului Iulian, stabilit în America, va fi încoronat înainte de funeraliile tatălui

Iulian Rădulescu junior, fiul autointitulatului împărat al romilor Iulian I, va fi încoronat împărat, sâmbătă, înainte de plecarea cortegiului funerar de acasă către cimitir, decizia fiind luată de consiliul imperial, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3152 afișări
Imaginea articolului FOTO Fiul împăratului Iulian, stabilit în America, va fi încoronat înainte de funeraliile tatălui

Fiul împăratului Iulian, stabilit în America, va fi încoronat înainte de funeraliile tatălui (Imagine: Mediafax Foto)

Mihai Mihai, membru în consiliul imperial, a declarat, vineri seara, că s-a decis ca Iulian al II-lea, fiul plecat în America al lui Iulian al I, să fie încoronat împărat, ca succesor al împăratului decedat.

“Consiliul imperial al romilor a stabilit că Iulian Rădulescu al II-lea va fi numit împărat al romilor de pretutindeni. Romii din ţară care nu pot să vină sâmbătă la înmormântare trebuie să ştie că la ora 11 va fi încoronarea lui Rădulescu Iulian al II-lea, apoi vom proceda la înmormântarea împăratului Iulian I. Rădulescu Iulian al II-lea este fiul cel mare al lui Rădulescu Iulian I, băiatul care a fost plecat în America şi care s-a întors acum acasă”, a declarat presei Mihai Mihai.

Iulian Rădulescu al II-lea este stabilit în America din 1984, unde, potrivit membrilor comunităţii, are afaceri în transporturi.

Reprezentanţii comunităţii au spus că Iulian Rădulescu – fiul a venit în ţară înainte de sărbători pentru a fi alături de tatăl său, care era grav bolnav, iar după ce acesta a murit şi s-a întrunit consiliul imperial de coroană, Iulian al II-lea ar fi promis că se va întoarce definitiv în ţară, împreună cu familia, pentru a-şi duce la îndeplinire obligaţiile ce îi revin în noua calitate, de împărat al romilor.

Slujba de înmormântare va fi oficiată de regele autointitulat al romilor din România, Dorin Cioabă, care este şi pastor penticostal şi care a venit şi vineri seara să se roage la capul defunctului.

Împăratul autointitulat al romilor din România Iulian Rădulescu, a murit, joi, acasă, în Sibiu, anunţul fiind făcut de regele autointitulat al romilor, Dorin Cioabă.

"Ştiu că a fost internat şi cred că de luni e acasă. Era foarte bolnav, avea probleme cardiace”, a declarat corespondentului MEDIAFAX Dorin Cioabă.

Surse medicale au confirmat pentru MEDIAFAX că Iulian Rădulescu a fost internat şi, la cererea familiei, a fost externat în urmă cu câteva zile.

Autointitulatul împărat al romilor avea 79 de ani, s-a autoproclamat "împărat al romilor de pretutindeni" cu numele Iulian I şi s-a încoronat la 9 august 1993.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici