FOTO Ioan Niculae a ajuns în custodia autorităţilor, la revenirea din Italia. După cât timp poate cere eliberarea condiţionată

  • Ioan Niculae a ajuns vineri în România cu o cursă de la Roma, Italia.
  • El a fost preluat de autorităţi de pe aeroportul internaţioanal Henri Coandă, în vederea executării mandatului de arestare.
  • Ioan Niculae poate cere eliberarea condiţionată după aproximativ 2 ani.
2575 afișări
Imaginea articolului FOTO Ioan Niculae a ajuns în custodia autorităţilor, la revenirea din Italia. După cât timp poate cere eliberarea condiţionată
Dat în urmărire generală după ce a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare pentru corupţie, patronul firmei Interagro şi al echipei de fotbal Astra Giurgiu, Ioan Niculae a ajuns vineri în România cu o cursă de la Roma, Italia. 
 
El a fost preluat de autorităţi pe aeroportul internaţioanal Henri Coandă, în vederea executării mandatului de arestare.
 
Formalităţile de preluare au durat aproape două ore. Ioan Niculae a fost scos din aeroport înconjurat de jandarmi şi încătuşat. 
 
Ioan Niculae primise o condamnare de 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, de la Tribunalul Bucureşti, în noiembrie 2018, dar pedeapsa a fost mărită la 5 ani de Curtea de Apel Bucureşti, după ce a admis apelul formulat de DNA.
 
La momentul pronunţării sentinţei dată de Curtea de Apel Bucureşti, Ioan Niculae se află în Italia, unde s-a tratat după ce a fost infectat cu Covid-19. Omul de afaceri a fost condamnat pentru cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani, prejudiciul stabilit fiind de 11 milioane de lei.
 
Ioan Niculae poate cere eliberarea condiţionată după aproximativ 2 ani, având în vedere că are peste 60 de ani şi a mai executat 6 luni de închisoare în anul 2015 în dosarul ”Mită pentru PSD.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici