FOTO O autocisternă a luat foc pe o şosea din judeţul Brăila. Traficul este blocat

  • O autocisternă care transporta motorină s-a răsturnat şi a luat foc pe o şosea din judeţul Brăila.
  • La faţa locului intervin mai multe echipaje de pompieri, iar traficul este blocat.
  • Şoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale, anunţă autorităţile.
484 afișări
Imaginea articolului FOTO O autocisternă a luat foc pe o şosea din judeţul Brăila. Traficul este blocat

Sursă: ISU Brăila

Accidentul a avut loc joi pe DN21A, la ieşirea din localitatea Bărăganu spre Ţăndărei. Autocisterna condusă de un şofer de 61 de ani din Republica Moldova s-a răsturnat pe mijlocul şoselei. Motivele accidentului nu sunt cunoscute.

Autocisterna a luat foc, iar pompierii au izolat zona. Pentru a stinge flăcările, intervin mai multe autospeciale de stingere. De asemenea, la faţa locului s-au deplasat echipaje SMURD şi de la Poliţie.

Şoferul este rănit, dar nu a fost transportat la spital. Traficul prin zonă este blocat total. Traficul rutier este deviat de poliţişti pe DN 21 Şi DE 584.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici