FOTO O maşină a Poliţiei a fost implicată într-un accident. Şoferul a fost sancţionat

  • Autoutilitara Poliţiei a fost implicată într-un accident la ieşirea din Râmnicu Sărat către Focşani.
  • În urma evenimentului, nu au fost persoane rănite, iar şoferul a fost sancţionat, au anunţat poliţiştii din Buzău.
523 afișări
Imaginea articolului FOTO O maşină a Poliţiei a fost implicată într-un accident. Şoferul a fost sancţionat

O autoutilitară a Poliţiei a fost implicată într-un accident. Şoferul maşinii a fost sancţionat

Potrivit IPJ Buzău, sâmbătă, la ora 10:35, patrula de siguranţă publică din cadrul politiei Municipiului Râmnicu Sărat a fost implicată într-un eveniment rutier.

În timp ce conducea autospeciala, pe DN2E85, la ieşirea din Râmnicu Sărat către Focşani, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 41 de ani din Suceava, ce transporta un autoturism.

În urma evenimentului, nu au fost persoane rănite.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Şoferul autospecialei a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici