FOTO | Patru persoane rănite, printre care o fată de 13 ani, într-un accident în lanţ

Patru persoane, printre care şi o fată de 13 ani, au fost rănite, sâmbătă, într-un accident care a avut loc pe o stradă din Cluj-Napoca şi în care au fost implicate trei maşini.

1311 afișări
Imaginea articolului FOTO | Patru persoane rănite, printre care o fată de 13 ani, într-un accident în lanţ

FOTO | Patru persoane rănite, printre care o fată de 13 ani, într-un accident în lanţ

Reprezentaaţii ISU Cluj au declarat, sâmbătă, că toate persoanele rănite au fost conştiente şi cooperante.

„O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD şi unul SAJ au fost alertate ca urmare a unui accident rutier, care a avut loc pe Calea Floreşti, din municipiul Cluj-Napoca. Pompierii sosiţi la locul evenimentului au găsit trei autoturisme avariate şi ocupanţii care se aflau încă în acestea. Patru persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratamente de specialitate, printre care şi o fată de 13 ani. Toate persoanele au fost conştiente, cooperante şi au putut să se deplaseze singure la ambulanţe”, au spus pompierii.

accident

Echipajele medicale SMURD au evaluat persoanele implicate şi le-au acordat asistenţă medicală de urgenţă, iar pompierii au folosit depărtătorul hidraulic pentru a asigura accesul la una dintre victime, care a ieşit ulterior singură din autoturism.

Poliţiştii clujeni au spus, la rândul lor, că accidentul a fost cauzat de un şofer care nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulaţie şi s-a lovit de o dubă.

„Din inerţia impactului auto, prima maşină a fost proiectată pe sensul opus de circulaţie unde a intrat în coliziune cu alt autoturism care circula din sens opus pe banda a doua”, au precizat poliţiştii.

Traficul în zonă a fost deviat pe timpul desfăşurării cercetării la faţa locului de către poliţiştii de la rutieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
răniţi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici