FOTO | Peste 40 de persoane, evacuate în urma unui incendiu într-un bloc din Sibiu

Peste 40 de persoane, între care 11 copii, au fost evacuate, marţi, dintr-un bloc din Sibiu, din cauza unui incendiu care a izbucnit într-un apartament situat la etajul al doilea. Mai multe echipaje au acordat primul ajutor celor care au suferit atacuri de panică, tranmsite corespondentul MEDIAFAX.

302 afișări
Imaginea articolului FOTO | Peste 40 de persoane, evacuate în urma unui incendiu într-un bloc din Sibiu

Peste 40 de persoane, evacuate în urma unui incendiu într-un bloc din Sibiu

Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că incendiul a izbucnit într-o bucătărie, cauza nefiind încă stabilită.

”În urma unui incendiu care a izbucnit în bucătăria unui apartament dintr-un bloc de pe strada Aleea Seviş, peste 40 de copii, între care 11 copii, au fost evacuţi, majoritatea cu atac de panică. Se intervine cu două autospeciale cu apă şi spumă, echipaj de la Descarcerare şi ambulanţe SMURD”, a spus Nistor.

Potrivit reprezentantului ISU, bucătăria unde a izbucnit incendiul este situată la etajul al doilea a unui bloc cu patru etaje.

După lichidarea incendiului, pompierii urmează să stabilescă de la ce au izbucnit flăcările.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici