FOTO. Toaleta cu 3 WC-uri dintr-un spital din Cluj

Deputatul USR Emanuel Ungureanu publică pe Facebook imagini din Spitalul de Boli Psihice Borşa, judeţul Cluj, unde toaleta pentru femei are 3 WC-uri alăturate.

1866 afișări
Imaginea articolului FOTO. Toaleta cu 3 WC-uri dintr-un spital din Cluj

Imagini cu o toaletă cu 3 WC-uri într-un spital din Cluj, publicate de deputatul Emanuel Ungureanu

„INCREDIBIL! Spitalul de Boli Psihice Borşa, judeţul Cluj, etajul 1, Toaleta pentru Femei! Nou în România! Toaletă cu 3 WC-uri în aceeaşi baie! Poftiţi la baie, vă rugăm! Se poate face (...) în grup, poftiţi, nu fiţi timizi!”, scrie pe Facebook deputatul Emanuel Ungureanu.

Potrivit acestuia, „băile infecte” sunt amplasate într-o unitate sanitară acreditată de Autoritatea Naţională pentru Managementul Calităţii în Sănătate(A.N.M.C.S).

„Cine conduce această instituţie? Vasile Cepoi, un cameleon politic care a făcut din ANMCS una dintre cele mai mari CĂPUŞE din sistemul sanitar românesc”, adaugă Ungureanu.

Acesta întreabă internauţii „unde credeţi că se află bomba biologică? Nu că ar avea importanţă, dar pe uşa acestei grote scria <Toaletă pentru Femei>...”.

Un utilizator comentează: „Poze , video-uri ... E plin Facebook!! Dar ceva se face înafară de postări ? .....”, iar deputatul îi răspunde: „da, va anunţa noul ministru al Sănătăţii, în câteva zile. Bolnavii vor fi scoşi din acel infern!”.

„Că sunt două în plus e revoltător, dar betonul ăla de jos care practic, e focar de infecţie, asta e inadmisibil!”, comentează un altul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici