FOTO | Trei persoane rănite, după ce două maşini şi o motocicletă s-au ciocnit pe Valea Prahovei

Trei persoane au ajuns, sâmbătă, la spital, cu răni grave, iar alte două au refuzat transportul la unitatea sanitară, după ce două maşini şi o motocicletă s-au ciocnit pe DN 1, în localitatea Breaza, judeţul Prahova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

179 afișări
Imaginea articolului FOTO | Trei persoane rănite, după ce două maşini şi o motocicletă s-au ciocnit  pe Valea Prahovei

FOTO | Trei persoane rănite, după ce două maşini şi o motocicletă s-au ciocnit pe Valea Prahovei (Imagini: ISU Prahova)

Accidentul s-a produs pe DN 1, în localitatea Breaza, fiind implicate două autoturisme şi o motocicletă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că o maşină a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un alt autoturism şi o motocicletă.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova, George Duţă, a declarat că la locul accidentului au fost găsite cinci persoane, două, un bărbat de 29 de ani şi altul de 49 de ani, fiind fără leziuni şi refuzând transportul la spital.

Trei victime au avut nevoie de îngrijiri medicale.

”Am transportat la spital un bărbat de 25 de ani, cu traumatism cranio-cerebral minor, a doua victimă este un bărbat de 52 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, o plagă la cap şi contuzie hemitorace, şi a treia victimă, motociclistul, cu traumatisme la picior şi coloană”, a spus Duţă.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici