FOTO| Un avion al KLM cu 298 de pasageri la bord şi o aeronavă Scandinavian Airlines au aterizat de urgenţă pe Aeroportul Henri Coandă, la două ore distanţă. Starea călătorilor

O aeronavă Airbus, aparţinând companiei KLM, care efectua cursa Kuweit City – Amsterdam, a aterizat de urgenţă la ora 07.55 pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, din motive tehnice, la bord aflându-se 298 de pasageri, potrivit CNAB. Mai târzu, la ora 10.13, un avion Scandinavian Airlines a aterizat pe Otopeni din cauza unei urgenţe medicale.

10504 afișări
Imaginea articolului FOTO| Un avion al KLM cu 298 de pasageri la bord şi o aeronavă Scandinavian Airlines au aterizat de urgenţă pe Aeroportul Henri Coandă, la două ore distanţă. Starea călătorilor

Un avion al KLM cu 298 de pasageri la bord a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Henri Coandă (Imagine: Hepta)

O aeronavă Airbus a companiei Scandinavian Airlines, care efectua cursa Copenhaga – Rodos, a aterizat de urgenţă la ora 10.13 pe aeroportul internaţional Henri Coandă Bucureşti, din motive medicale, având la bord un pasager cu probleme respiratorii, potrivit CNAB.

"Astăzi, 18 iulie 2017, o aeronavă Airbus A321, aparţinând companiei Scandinavian Airlines, care efectua cursa SAS 7429 Copenhaga – Rodos, a solicitat, la ora 10.00, aterizarea de urgenţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, din motive medicale – un pasager cu probleme respiratorii şi tensiune scăzută", se arată în comunicatul aeroportului.

După aterizarea pe Aeroportul Henri Coandă, la ora 10.13, la bordul aeronavei a urcat echipajul medical al AIHCB, care a reuşit să stabilizeze pasagerul. Traficul aerian pe Aeroportul Henri Coandă nu a fost afectat de acest incident, desfăşurându-se în condiţii normale.

Tot "astăzi, 18 iulie 2017, o aeronavă Airbus A330, aparţinând companiei KLM, care efectua cursa KLM 446 Kuweit City – Amsterdam, a solicitat, la ora 07.39, aterizarea de urgenţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, din motive tehnice – consum crescut de ulei la unul dintre motoare", a anunţat anterior Compania Naţioanală Aeroporturi Bucureşti.

CNAB a precizat că pe Aeroportul Henri Coandă s-a format dispozitivul de urgenţă, conform procedurilor standard.

"Aeronava a aterizat în siguranţă, la ora 07.55. La bord se aflau 298 de pasageri şi echipajul. Pasagerii urmează să fie debarcaţi pe Aeroportul Henri Coandă. Compania aeriană urmează să ia decizia cu privire la continuarea zborului", potrivit CNAB.

Traficul aerian pe Aeroportul Henri Coandă se desfăşoară în condiţii normale, asigură CNAB.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici