FOTO | Un bătrân a ajuns cu arsuri grave la spital, după ce i-a luat foc casa

Un bătrân în vârstă de 70 de ani din satul Letea, judeţul Tulcea, a fost rănit grav, joi dimineaţă, suferind arsuri pe aproape jumătate din suprafaţa corpului, după ce casa i-a luat foc. Pompierii intervin cu bărcile de pe Dunăre pentru a stinge flăcările, transmite corespondentul MEDIAFAX.

72 afișări
Imaginea articolului FOTO | Un bătrân a ajuns cu arsuri grave la spital, după ce i-a luat foc casa

FOTO | Un bătrân a ajuns cu arsuri grave la spital, după ce i-a luat foc casa

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Delta” al judeţului Tulcea, salvatorii din cadrul Pichetului de pompieri nave operative Crişan au intervenit, joi, pentru stingerea unui incendiu produs într-o gospodărie din satul Letea, de pe raza comunei tulcene C. A. Rosetti.

Incendiul se manifesta pe întreaga suprafaţă a gospodăriei, fiind afectate trei corpuri de clădire, anexe gospodăreşti şi o căpiţă de fan.

Gospodăria aparţine unui bătrân de 70 de ani, care a suferit arsuri de gradele 1,2 şi 3 pe 40 la sută din suprafaţa corporală.

Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean din Tulcea.

Pompierii au intervenit cu o ambarcaţiune tip RIB, patru subofiţeri şi o motopompa.

De asemenea, în sprijinul acestora au venit şi pompierii voluntari din C.A. Rosetti, precum şi Poliţia de frontieră şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici