Video FOTO, VIDEO Gest extrem în Capitală al unui ofiţer SPP: Bărbatul s-a împuşcat în inimă, în plină stradă, sub ochii trecătorilor. Militarul a murit la spital

Bărbatul care s-a împuşcat, miercuri, în Capitală, în zona Tineretului, ar fi ofiţer al Serviciului de Pază şi Protecţie. Acesta se afla în timpul liber, arma folosită fiind cea personală, au declarat pentru Mediafax surse apropiate anchetei.

14587 afișări

Bărbatul de 39 de ani a murit la Spitalul Bagdasar Arseni. Numele ofiţerului este Lucian Sanda, au precizat surse judiciare. Se pare ca acesta ar fi avut o depresie.

Primele informaţii arată că bărbatul ar fi coborât din maşină şi, chiar în mijlocul străzii, a scos arma şi a tras de două ori în zona pieptului. Imediat, lângă maşina lui, ar fi oprit un alt autoturism, pasagerii din cea de-a doua maşină intervenind pentru a îi acorda ajutor. Aceste persoane sunt acum audiate, urmând a se stabili dacă îl cunoşteau pe bărbat.

Având în vedere că victima este militar, ancheta a fost preluată de Parchetul Militar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici