Video FOTO VIDEO Incendiu la fosta groapă de gunoi de la ieşirea din Slatina spre Piteşti

Fosta groapă de gunoi de la ieşirea din municipiul Slatina spre Piteşti, în apropierea Alro, a fost cuprinsă de un incendiu, luni dimineaţa. Accesul pompierilor în zonă este dificil, din cauza fumului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

327 afișări

Potrivit reprezentanţilor ISU, arde gunoiul de pe marginea gropii, pe o suprafaţă de 500 metri pătraţi şi în interiorul gropii.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat că accesul pompierilor în zonă este dificil.

”Este degajare mare de fum în zona respectivă, accesul fiind dificil. Se acţionează cu două autospeciale de la ISU Olt şi o cisternă de la o societate comercială”, a afirmat Băsăşteanu.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici