Franţa interzice ambalajele din plastic pentru fructele şi legumele proaspete. Producătorii sunt nemultumiţi: "Ce alternative avem?"

Ambalajele din plastic pentru fructele şi legumele proaspete vor fi interzise de la 1 ianuarie în Franţa, în contextul în care ţara va elimina treptat plasticul de unică folosinţă, scrie France24.

1028 afișări
Imaginea articolului Franţa interzice ambalajele din plastic pentru fructele şi legumele proaspete. Producătorii sunt nemultumiţi: "Ce alternative avem?"

Franţa interzice ambalajele din plastic pentru fructele şi legumele proaspete. Producătorii sunt nemultumiţi: "Ce alternative avem?"

Decizia nu a fost primită cu braţele deschise de toţi producătorii. Mulţi producători spun că nu sunt încă pregătiţi, deoarece nu au fost găsite prea multe alternative pentru a înlocui ambalajele din plastic, potrivit France24.

Între timp, până la 29 de alimente sunt exceptate de la interzicerea în Franţa a produselor ambalate în plastic, inclusiv fructe de pădure, brocoli şi ciuperci, printre altele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici