Fratele lui Guşă a fost dus la Viena

Ioan Guşă, rănit grav într-un accident de muncă produs cu o zi în urmă, fratele preşedintelui PIN, Cozmin Guşă, a fost transportat, marţi seara, cu un avion spre Clinica AKH din Viena, unde urmează să fie internat şi supus unui tratament contra arsurilor .

2 afișări
Imaginea articolului Fratele lui Guşă a fost dus la Viena

Fratele lui Guşă a fost dus la Viena

Fiul lui Ioan Guşă, Andrei, care îl însoţeşte pe tatăl său la Viena, a declarat pentru MEDIAFAX că avionul a fost pus la dispoziţie de o asociaţie de caritate din Austria, în condiţiile în care în România nu există o aeronavă cu aparatura medicală necesară unor asemenea transporturi.

Clinica AKH este aceeaşi la care a fost operat şi preşedintele Traian Băsescu.

Liderul PIN Cozmin Guşă declara, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că fratele său, rănit grav într-un accident de muncă produs cu o zi în urmă, ar putea fi transferat la o clinică din Viena, iar acest lucru depinde numai de găsirea unui mijloc de transport adecvat.

Sorin Stegărescu, managerul Spitalului de Arşi din Capitală, anunţa, marţi dimineaţă, că fratele lui Cozmin Guşă, Ioan, va fi transferat într-o clinică din Elveţia. Managerul Spitalului Clinic de Chirurie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti a adăugat că fratele liderului PIN are arsuri pe 70 la sută din corp, acesta fiind într-o stare foarte gravă întrucât are şi complicaţii majore.

Ioan Guşă a suferit, luni, grave arsuri pe 70 la sută din suprafaţa corpului, după ce s-a electrocutat, accidentul producându-se la combinatul siderurgic Mechel Câmpia Turzii, unde lucrează. În urma accidentului, Guşă a fost transportat de urgenţă la Clinica Chirurgie I din Cluj-Napoca.

Potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă din Cluj, Ioan Guşă a suferit arsuri de gradele I şi II pe circa 70 la sută din suprafaţa corpului, după ce s-a electrocutat în timp ce lucra la Staţia racord adânc (SRA) nr.1 din incinta Combinatului "Mechel" Câmpia Turzii. Conform sursei citate, Ioan Guşă s-a electrocutat "în timp ce monta scurtcircuitoare pe bare aflate sub tensiune".

Ioan Guşă a fost trimis, cu un elicopter SMURD, la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Capitală.

Ioan Guşă, în vârstă de 55 de ani, lucrează ca electrician la Mechel Câmpia Turzii, având o vechime în muncă de 38 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici