Video Fratele lui Radu Mazăre, despre extrădare: Oamenii care se bucură acum să aibă parte de dreptatea pe care a avut-o şi Radu | VIDEO

Alexandru Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, i-a criticat, luni, la instanţa supremă, acolo unde are proces, pe cei care se bucură în aceste momente că Radu Mazăre este adus în ţară pentru a fi încercareta, precizând că le doreşte să aibă parte de aceeaşi dreptate pe care a avut-o şi fostul edil.

997 afișări

„Nu am vorbit cu el (Radu Mazăre -n.r.). Un singur lucru vreau să spun. Am văzut că foarte mulţi se bucură de situaţia în care se află Radu. Mie atitudinea asta a lor, lipsa oricărei culturi politice, a oricărei analize critice a situaţiei de fapt, niciun fel de aplecare asupra drepturilor şi libertăţilor omului îmi aduce aminte de comportamentul gărzilor roşii a lui Mao din perioada marii revoluţii culturale. Eu am o singură mare rugăminte la Dumnezeu, ca toţi aceşti oameni să aibă parte în viaţa lor de dreptatea pe care Radu Mazăre a avut-o în acest proces în urma căruia avem o condamnare. Câtă dreptate a avut el aici, când a fost judecat, atâta dreptate, în momentele când o să aibă nevoie, să aibă şi aceşti oameni din partea lui Dumnezeu", a declarat Alexandru Mazăre, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ).

Radu Ştefan Mazăre este în custodia Poliţiei Române, anunţă reprezentanţii instituţiei, precizând că întoarcerea fostului primar al Constanţei pe teritoriul României va avea loc luni.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că fostul primar al Constanţei va sosi pe Aeroportul Henri Coandă Bucureşti, luni seară, la ora 20.10, fiind posibil ca aeronava cu care vine Radu Mazăre să aibă escală la Paris.

Potrivit procedurilor, după ce este adus în ţară, fostul primar trebuie încarcerat şi apoi plasat în perioada de carantină de 21 zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici