Fraţii Tate, eliberaţi, iar extrădarea lor în Marea Britanie a fost amânată

  • Curtea de Apel Bucureşti amână extrădarea fraţilor Tate în Marea Britanie până la soluţionarea dosarului lor în România.
  • Fraţii Tate au fost puşi în libertate în urma deciziei instanţei.
  • Decizia de amânare a extrădării a fost luată în urma cererii emise de autorităţile britanice, dar procesul va aştepta finalizarea dosarului penal din România.
1207 afișări
Imaginea articolului Fraţii Tate, eliberaţi, iar extrădarea lor în Marea Britanie a fost amânată

Fraţii Tate, eliberaţi iar extrădarea lor în Marea Britanie a fost amânată

Fraţii Tate, Andrew şi Tristan, au fost eliberaţi şi extrădarea lor în Marea Britanie a fost amânată până la o decizie finală în dosarul lor din România.

Curtea de Apel Bucureşti a hotărât să amâne procesul de extrădare până la soluţionarea cauzei penale în care sunt implicaţi fraţii Tate. De asemenea, instanţa a dispus punerea lor în libertate. Decizia a fost luată în urma unei cereri de extrădare emise de autorităţile britanice, iar judecătorii români au acceptat cererea, însă au decis să amâne procesul până la finalizarea dosarului penal din România.

Andrew şi Tristan Tate au fost reţinuţi de Poliţia Română în urma executării a două mandate europene de arestare emise de autorităţile britanice pentru acuzaţii de agresiune sexuală şi exploatare a persoanelor. Cu toate acestea, ei au declarat că nu doresc să fie extrădaţi şi doresc să îşi refacă reputaţia în România.

În timpul procesului, fraţii Tate au fost acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat şi de trafic de persoane, fiind implicaţi în recrutarea şi exploatarea unor femei în scopuri pornografice pe site-uri de profil. Dosarul lor este instrumentat de DIICOT, iar procesul continuă sub control judiciar în România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici