Fundătura Cernavodă: Pe calea ferată sau pe asfalt, toate drumurile spre litoral vor scoate peri albi turiştilor cel puţin în 2011

galerie foto Podul de la Cernavodă, în reparaţii Podul de pe drumul vechi intră în reparaţii cel puţin un an, pentru a ... Reparaţiile la calea ferată Bucureşti-Constanţa, începute în 2006, sunt deja în al doilea an de întârziere, iar drumul cu trenul durează minim patru ore. Autostrada Cernavodă-Constanţa este deja în întârziere şi îi lipsesc certificate de urbanism.

55 afișări
Imaginea articolului Fundătura Cernavodă: Pe calea ferată sau pe asfalt, toate drumurile spre litoral vor scoate peri albi turiştilor cel puţin în 2011

Fundătura Cernavodă: Pe calea ferată sau pe asfalt, toate drumurile spre litoral vor scoate peri albi turiştilor cel puţin în 2011 (Imagine: www.romanialibera.ro)

A venit timpul ca întârzierile să se răzbune: podul de pe drumul vechi intră în reparaţii cel puţin un an, pentru a nu pierde finanţarea BERD. Acestea sunt motivele pentru care zeci de mii de şoferi se vor înghesui zilnic, în drumul spre mare, pe străduţele din Cernavodă.Românii vor avea o ocazie bună, o dată cu începerea sezonului turistic din acest an, să vadă cât de utilă este o autostradă. Presată de starea tehnică proastă a podului de la Cernavodă şi de o expertiză îngrijorătoare asupra acestuia care expiră în aprilie 2011, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) l-a închis la începutul acestei săptămâni în vederea reparaţiei capitale pentru următorul an.

Podul nu a fost niciodată reparat de la darea sa în folosinţă în 1984. Amânarea lucrărilor cu un an, până în 2012, atunci când autostrada s-ar putea termina, nu este posibilă, deoarece nimeni de la CNADNR nu îşi asumă menţinerea podului în exploatare.

Citeşte mai multe despre drumurile spre litoral pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici