Funeraliile legendarului canoist Ivan Patzaichin încep la ora 14.00

  • Funeraliile legendarului canoist Ivan Patzaichin încep marţi la ora 14.00.
  • Convoiul va parcurge traseul de la Dinamo spre Cimitirul Bellu.
  • La Clubul Dinamo, campionului i se prezintă onorul militar.
404 afișări
Imaginea articolului Funeraliile legendarului canoist Ivan Patzaichin încep la ora 14.00

Funeraliile legendarului canoist Ivan Patzaichin încep la ora 14.00

Ceremonia de rămas bun pentru Ivan Patzaichin are loc la Clubul Dinamo, unde campionului i se prezintă onorul militar.

Ceremonia a început la ora 13.00.

Convoiul militar va pleca, apoi, spre Cimitirul Bellu, unde la ora 14.00 are loc înmormântarea. Acesta se va deplasa pe traseul: Dinamo - Şos. Ştefan cel Mare - Calea Dorobanţilor - Bd. Dacia - Piaţa Romană - Bd. Magheru - Bd. Dimitrie Cantemir - Calea Şerban Vodă - Piaţa Eroii Revoluţiei - Cimitirul Bellu.

Ivan Patzaichin a încetat din viaţă duminică, 5 septembrie. Sportivul s-a născut la 26 noiembrie, 1949, într-o familie de lipoveni, în satul Mila 23. El a fost cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 şi 1984 şi triplu laureat cu argint. Sportivul a devenit ulterior antrenor, iar în ultimul timp se dedicase antreprenoriatului social, preocupat de promovarea sportului, mişcării în aer liber şi a ecoturismului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici