Furt de 1 milion de euro dintr-o casă din Ploieşti

Poliţiştii din judeţul Prahova au deschis o anchetă după ce o familie din Ploieşti a reclamat că i-a fost furată din casă suma de aproximativ un milion de euro, proprietarii locuinţei susţinând că aveau banii în urma unei tranzacţii imobiliare încheiate în urmă cu peste trei ani.

288 afișări
Imaginea articolului Furt de 1 milion de euro dintr-o casă din Ploieşti

Furt de 1 milion de euro dintr-o casă din Ploieşti (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, în 16 ianuarie poliţiştii au fost anunţaţi că dintr-o locuinţă din municipiul Ploieşti a fost furată o sumă mare de bani.

"Se pare că este vorba despre suma de un milion de euro", a declarat, vineri, Raluca Brezeanu.

Aceasta a spus că poliţiştii fac cercetări pentru a stabili dacă această sumă de bani a existat sau nu şi pentru a stabili valoarea sumei de bani furate, în cazul în care acest furt s-a produs.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova a mai spus că reclamantul le-a declarat poliţiştilor că suma de bani furată provenea dintr-o tranzacţie imobiliară încheiată în urmă cu trei - patru ani.

Brezeanu a precizat că în echipa de cercetare au fost angrenaţi specialişti din cadrul formaţiunilor de investigaţii criminale, investigarea fraudelor, ordine publică, apelându-se şi la structurile informative din zonă şi că poliţiştii au întocmit "un cerc larg de suspecţi" în acest caz.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova a mai spus că persoana care a reclamat furtul a susţinut că banii erau depozitaţi într-o clădire nelocuită, situată într-un cartier de la marginea Ploieştiului.

Surse din cadrul anchetei au declarat că persoana care a depus la Poliţie reclamaţia privind furtul este o femeie şi că părinţii acesteia locuiesc într-un alt corp de clădire, foarte aproape de imobilul nelocuit din care femeia susţine că au fost furaţi banii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici