Furtună în Bucureşti şi Ilfov: Mai mulţi copaci au fost doborâţi de vânt. Două persoane rănite

Mai mulţi copaci au fost doborâţi de vânt în Bucureşti şi Ilfov, pentru Capitală fiind în vigoare o atenţionare cod galben de furtună până la ora 18.30. Două persoane au fost rănite.

1695 afișări
Imaginea articolului Furtună în Bucureşti şi Ilfov: Mai mulţi copaci au fost doborâţi de vânt. Două persoane rănite

Furtună în Bucureşti şi Ilfov: Mai mulţi copaci au fost doborâţi de vânt. Două persoane rănite

O femeie aflată la un eveniment la Palatul Ştirbei a fost rănită de o creangă ruptă de vânt, intervenind o ambulanţă privată. De asemena, în oraşul Pantelimon din Ilfov un copac a căzut peste o maşină, şoferul fiind rănit uşor, au precizat reprezentanţii Ambulanţei Bucureşti-Ilfov.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină în mai multe cazuri în care copacii au fost doborâţi de vânt în Bucureşti.

Potrivit ISU, au fost 30 de intervenţii. 24 în cazul unor copaci căzuţi pe stradă, 4 prăbuşiţi peste maşini, un panou publicitar desprins şi o faţadă de bloc în pericol de prăbuşire.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici